2017. július 8., szombat

Nagyvilág #3 – “Egész életemben nagy utazó szerettem volna lenni.”




Az eredeti cikk itt jelent meg 2017. 07. 08-án:
https://eletfuszerezo.wordpress.com/2017/07/06/nagyvilag-3-egesz-eletemben-nagy-utazo-szerettem-volna-lenni/

2 megjegyzés:

  1. A koránkelés engem is totálisan kikészít. Nekem 10 óra a napi alvásigényem, de 12-őt is kibírok, ezzel szemben a munkanapokon csak napi 5-6-ot alszom, ami azt eredményezi, hogy minden neppal egyre jobban fáradt vagyok és szabályosan szédelgek a fáradtságtól. Ezt nem lehet megszokni, ez a génekbe van programozva,hogy kinek mennyi alvásra van szüksége, így nekem ez az legnagyobb szenvedésem az életben.
    Utazás nélkül nem élet az élet - én is így mondanám, sokan soha nem mennek, ki sem próbálják, vagy ha igen, semmi különöset nem látnak benne. Szerintem ez is a génekben van, olvastam is erről egy cikket. Nekünk, akiben ez bennünk van, mindig mennünk kell. Éppen most akart valaki meggyőzni arról, hogy ne utazzak olyan sokat, mert ha hazajövök, kiborulok, hogy dolgozni kell, így szerinte az utazás árt nekem. Mondtam, hogy a munk az, ami árt. Nem értem, mit nemlehet ezen érteni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10 órát én is simán tudok aludni, de ahogy te, én is tudnék többet is. A hajnalos műszakok a legrosszabbak, mert akkor előtte korán le kéne feküdni, hogy meglegyen a kellő óraszám, de ez nem mindig megy.
      Így van, utazás nélkül nem élet az élet! :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy benéztél! / Thanks for your visit!